<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=837181686386229&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. View list of available browsers

SmartDrive: Nå med PushTracker E2 og SwitchControl

Sømløs, strømassistert opplevelse

Å ta seg frem med en manuell rullestol er ofte en stor belastning for skuldrene og kan føre til alvorlige problemer i fremtiden. SmartDrive tilbyr et stort utvalg av styringsalternativer og aktivitetssporing, for å levere en sømløs, strømassistert opplevelse som kan redusere denne type problemer.

Når SmartDrive brukes sammen med PushTracker E2 og SwitchControl, gir den økt fleksibilitet og komfort for å støtte opp om en aktiv livsstil.

TicWatch-E2-ProductPage

SmartDrive

SmartDrive gir deg frihet til å gjøre mer. Den hjelper deg fremover og veier så lite at du nesten ikke merker at den er der. Du kan snu rundt, gjøre en wheelie eller hoppe ned fra fortauskanter. Den er tilpasset den aktive livsstilen din.

Brukere av manuelle rullestoler belaster muskler og ledd med tusenvis av dytt hver dag. De må forflytte seg inn og ut av stolen og strekke seg ekstra for å nå frem . Selv om vi ikke kan kontrollere alt, kan vi kontrollere hvor mange dytt som gjøres hver dag med SmartDrive.

SmartDrive er et perfekt drivaggregat for brukere av manuelle rullestoler  Enkel montering, ergonomisk håndtak, lav vekt og OmniWheel er utviklet for å skape en sømløs strømassistert opplevelse

 

SmartDrive-funksjoner
SmartDrive_2500x1000_NO

PushTracker E2

PushTracker E2 ble utviklet med tanke på tilkoblingsmuligheter, den er grundig testet og har bevist at den er meget pålitelig og robust.Den gjør det lettere enn noen gang å styre en SmartDrive.PushTracker E2 aktiviserer en SmartDrive enkelt med håndbevegelser og har en lettlest berøringsskjerm med teknologi for aktivitetssporing.

 

PushTracker E2s funksjoner
PushTracker-E2_2500x1000_NO

SwitchControl

SwitchControl leveres nå som standard tilbehør og gir brukerne flere alternative måter å styre en SmartDrive.Ved å trykke på en knapp kan SmartDrive aktiveres for kortvarig bruk, eller programmeres til låst modus for kjøring over lengre avstander. SwitchControl kan brukes alene eller sammen med PushTracker E2, noe som gir økt fleksibilitet og trygghet.

 

SwitchControl-funksjoner
SwitchControl_2500x1000_NO

PushTracker App

SmartDrive støtter opp om den daglige bevegelsesfriheten til brukere av manuelle rullestoler.PushTracker-appen produserer og leverer aktivitetsstatistikk som er utformet for å fremme optimal mobilitet for brukere av manuelle rullestoler. Måling av distanse, antall dytt og trilletid, kan hjelpe deg med å minske belastningen av overkroppen.

 
PushTracker-appen på telefonen
PushTracker-app_2500x1000_no-text-3
AaronQuote-NO
permobil-footer-brand

For mer informasjon, ta kontakt med en representant på +47 67070400 eller på e-post ks@permobil.com.

Alt innhold © copyright 2019 Permobil. Med enerett.

Ytelsesmålingene vil variere basert på bruker- og stolkarakteristikker, kjøre- og batteriforhold.

SmartDrive er testet og overholder alle gjeldende krav i standardene for rullestol fra ANSI/RESNA, volum 1 og volum 2, og EN 12184.

MERK: Rullestolspesifikasjonene som oppgis av produsenten, kan påvirkes i noe grad når SmartDrive monteres